Kostnadseffektiv transport världen över

På Bonver Logistics har vi ramavtal med alla de största och mest populära fraktbolagen och speditörer inom e-handel för leveranser världen över. Med hög leveranskvalitet och tydliga specifikationer kan du därför ägna din tid åt det du gör bäst och låta oss sköta både transporter och uppföljning. Eftersom vi på ett effektivt sätt samlar ihop paketvolymer kan vi också erbjuda dig konkurrenskraftiga priser på transport. Genom att optimera och sammanföra fraktvolymer kan vi maximera effektiviteten och minimera kostnaderna, vilket ger dig fördelaktiga priser jämfört med att boka frakter separat. 

Varför Bonver?

01

Effektivitet

Med våra optimerade transportprocesser kan du på ett kostnadseffektivt sätt maximera effektiviteten och minimera dina kostnader.

02

Hållbarhet

När du väljer oss som transportpartner och tar hjälp av våra speditörer för e-handel, kan du vara säker på att vi arbetar mot en mer hållbar framtid.

03

Klimatkompensation

Hos oss kan du klimatkompensera din affär till 100% och på ett smidigt sätt fatta medvetna beslut för framtiden.

Klimatkompenserade transporter med några få knapptryck

Precis som många av våra kunder är vi på Bonver Logistics engagerade i att minska vår klimatpåverkan. Genom att samla paketvolymer och optimera transporterna kan vi minska antalet tomma resor och optimera lastutrymmet i transporterna. När du låter oss ta hand om transporten av dina kundorder kan du vara säker på att du bidrar till en minskad bränsleförbrukning och utsläpp av växthusgaser. 

Vi gör det möjligt för dig att klimatkompensera din orderhantering till 100% – från produktion till leverans. En unik möjlighet som ger dig verktygen att göra skillnad och minska din verksamhets totala klimatpåverkan. Vi arbetar ständigt för att vara en del av lösningen på hur du som kund kan agera medvetet och hållbart. 

Fler tjänster

Kundportal

En kraftfull och intuitiv kundportal med effektiv, visuell och användbar data - varje dag.

Distribution

Vi säkerställer att dina kunders order når dem snabbt och med en bra kundupplevelse.

Kundtjänst

Som kund hos Bonver Logistics har du direktkontakt med ansvarig för just din affär.

Emballage

Effektiv emballering enligt dina önskemål. Stort som smått - vi hjälper dig i alla lägen.

Integration

Integrera Bonver med ditt affärssystem och kom igång med ökad försäljning redan idag.

lagerhållning

Lagerhållning

Yteffektivt, smidigt och överskådligt. Dina produkter är alltid startklara för packning.

Rework

Låt returerna göra skillnad. Undvik tippen, bespara miljön och återanvänd med Bonver Rework.

Returhantering

Som kund hos Bonver Logistics har du direktkontakt med ansvarig för just din affär.

Bonver Logistics – Din pålitliga logistikpartner sedan 35 år. Vi optimerar din försörjningskedja och levererar kostnadseffektiva lösningar. Kontakta oss idag för att ta din logistik till nästa nivå och maximera din verksamhets framgång.

Kontakta oss