Följ din lönsamhet i realtid med vår kundportal e-handel

Vi på Bonver Logistic har skapat en kundportal för e-handel med visuella verktyg och smarta funktioner. Det gör det enkelt för dig att logga in och i realtid följa din lönsamhet i alla led av logistikprocessen. Du kan följa dina produkter i din e-commerce – på lagret och under transporten till dina kunder. Här kan du också se lagerhyra, bufferthyra, inleveranser, plock och pack och value added services ner på artikelnivå. Med bara några få knapptryck kan du även registrera och följa dina ärenden hos vårt kundtjänstteam och få tillgång till annan viktig information inom e-logistik.

Varför Bonver?

01

Proaktiv

Vi är proaktiva och ger dig kvalitativa orderprognoser baserat på din försäljning, vilket hjälper dig att agera i förväg och fatta informerade beslut för din verksamhet.

02

Smidig

Vi har skapat en smidig kundportal för e-handel, med visuella verktyg och smarta funktioner som ger dig heltäckande insikter om din affär.

03

Informativ

Vi ger dig informativa analyser över allt kring din logistik, från plock och pack till transport, så att du enkelt kan se trender och optimera din verksamhet.

En kundportal för e-handel designad för att du ska lyckas

För många som driver e-commerce är e-logistiken komplicerad att förstå och en stor oförklarad kostnadspost. Vi på Bonver ger dig detaljerad ekonomisk insikt inom varje processområde genom vår egenutvecklade kundportal. I realtid kan du också följa hur lagret arbetar med dina order, status på olika ärenden med vår kundtjänst och mycket mer.  För att du ska kunna fatta informerade beslut för din e-handel ger vi på Bonver Logistics dig kvalitativa orderprognoser baserat på din historiska försäljning. Om du har en kampanj på gång kan du enkelt lägga till den utöver prognosen. På så sätt ser du till att vi alltid har rätt bemanning i rätt tid.

Lagermodulen visualiserar vilka av dina artiklar som driver höga kostnader samt vilka som är optimala. Genom att använda informationen kan du analysera försäljningstrender och därigenom planera dina inköp mer effektivt. Du får en klarare bild över säsongsvariationer och om vissa produkter säljer bättre än andra. Det underlättar kommunikationen gentemot era viktigaste affärspartners och ger dig en inblick i huruvida du behöver diversifiera din kund- och leverantörsbas. 

Fler tjänster

Distribution

Vi säkerställer att dina kunders order når dem snabbt och med en bra kundupplevelse.

Kundtjänst

Som kund hos Bonver Logistics har du direktkontakt med ansvarig för just din affär.

Emballage

Effektiv emballering enligt dina önskemål. Stort som smått - vi hjälper dig i alla lägen.

Integration

Integrera Bonver med ditt affärssystem och kom igång med ökad försäljning redan idag.

Transport

Kostnadseffektiv transport världen över med möjlighet till 100% klimatkompensation.

lagerhållning

Lagerhållning

Yteffektivt, smidigt och överskådligt. Dina produkter är alltid startklara för packning.

Rework

Låt returerna göra skillnad. Undvik tippen, bespara miljön och återanvänd med Bonver Rework.

Returhantering

Som kund hos Bonver Logistics har du direktkontakt med ansvarig för just din affär.

Bonver Logistics – Din pålitliga logistikpartner sedan 35 år. Vi optimerar din försörjningskedja och levererar kostnadseffektiva lösningar. Kontakta oss idag för att ta din logistik till nästa nivå och maximera din verksamhets framgång.

Kontakta oss