Lagerhållning med trygga händer i vårt lager i Stockholm

På Bonver Logistics erbjuder vi warehouse managment på ett säkert och effektivt plan. Genom vår lagerhållning tar vi hand om dina produkter på ett säkert och yteffektivt sätt med flera automatiserade hyllsystem och hissar i vårt lager i Stockholm. Innovativa verktyg som gör att vi enkelt kan anpassa oss efter den lagerhållning som är optimal för just din affär. Vi möter dina behov med trygga händer, oavsett om det gäller specifika hyllplatser för känsliga produkter eller en snabb omställning av lagerutrymmet. Genom att använda innovativa teknologier och effektiva processer kan vi snabbt göra dina produkter startklara för packning. Allt för att spara tid och säkerställa att dina produkter levereras till dina kunder snabbt och i rätt skick.

Varför Bonver?

01

Flexibilitet

Vi anpassar oss med enkelhet för att optimera lagret efter dina behov. Oavsett om du har känsliga produkter eller står inför snabba förändringar är dina produkter säkra i vårt warehouse.

02

Effektivitet

Med innovativa teknologier och effektiva processer gör vi snabbt dina produkter startklara för packning och i rätt skick för leverans till dina kunder.

03

Säkerhet

Med stränga säkerhetsprotokoll är dina produkter i säkra händer genom hela lagerprocessen.

Skräddarsydd lagerhållning av dina produkter

På Bonver Logistics lägger vi stor vikt vid att hålla en effektiv och säker hantering och lagerhållning av dina produkter. För att säkerställa produktivitet och minimera förluster anammar vi flera viktiga metoder och processer på vårt arbete på vårt warehouse. En av dessa är FIFO (First In, First Out), vilket innebär att vi prioriterar att packa och skicka iväg de äldsta produkterna först. Det gör att dina kunder alltid får fräscha och kvalitativa produkter. För produkter med begränsad hållbarhet arbetar vi dessutom efter FEFO (First Expired, First Out). På så vis säkerställer vi att de produkter som skickas ut inte har passerat sitt utgångsdatum, vilket minimerar risken för att dina kunder får en order som inte är lämplig för försäljning. Med batchnummerhantering kan vi spåra dina kundordrar och vid behov vidta åtgärder för att säkra produkternas kvalitet och hållbarhet. 

Beroende på dina specifika önskemål kan vi genomföra cykliska eller årliga inventeringar av dina produkter inom tjänsten lagerhållning. På så vis säkerställer vi att lagersaldon och produktinformation är korrekta – så att du kan fatta sunda beslut för din försäljning och lagerhantering. Hos oss är alla dina produkter även försäkrade så att du slipper tänka på det. 

Fler tjänster

Kundportal

En kraftfull och intuitiv kundportal med effektiv, visuell och användbar data - varje dag.

Distribution

Vi säkerställer att dina kunders order når dem snabbt och med en bra kundupplevelse.

Kundtjänst

Som kund hos Bonver Logistics har du direktkontakt med ansvarig för just din affär.

Emballage

Effektiv emballering enligt dina önskemål. Stort som smått - vi hjälper dig i alla lägen.

Integration

Integrera Bonver med ditt affärssystem och kom igång med ökad försäljning redan idag.

transport

Transport

Kostnadseffektiv transport världen över med möjlighet till 100% miljökompensation.

Rework

Låt returerna göra skillnad. Undvik tippen, bespara miljön och återanvänd med Bonver Rework.

Returhantering

Som kund hos Bonver Logistics har du direktkontakt med ansvarig för just din affär.

Bonver Logistics – Din pålitliga logistikpartner sedan 35 år. Vi optimerar din försörjningskedja och levererar kostnadseffektiva lösningar. Kontakta oss idag för att ta din logistik till nästa nivå och maximera din verksamhets framgång.

Kontakta oss