Distribution och e-handelslogistik på dina villkor

Med den senaste automationen för distribution garanterar vi att dina kunders ordrar alltid når dem snabbt och tryggt. Vi har lång erfarenhet av e-logistik och logistikkedjans alla delar, vilket gör att vi på ett smidigt sätt kan hantera stora ordervolymer med kort varsel. Du kan alltid känna dig trygg med att dina produkter lagerhålls på ett eftertänksamt och säkert sätt och att distributionen går som den ska.

3PL distribution med fokus på helhetslösningar

Med noggranna kontroller plockas och packas varje order i tid och på rätt sätt, och med vår moderna sorteringsmaskin ser vi till att alla ordrar placeras i rätt transport. Förändras dina behov är vi dessutom agila och snabbt redo att hitta bästa möjliga lösning. I vår kundportal kan du alltid följa dina ordrar på lagret i realtid.

Varför Bonver?

01

Snabbhet

Med den senaste tekniken inom tredjepartslogistik och distribution möjliggör vi optimal hantering av dina kundordrar för snabb och högkvalitativ leveransservice.

02

Expertis

Som specialister inom 3PL har vi lång erfarenhet och kompetens av e-logistik och distribution vilket gör att vi sömlöst kan hantera stora ordermängder på kort tid och med kort varsel.

03

Skalbarhet

Med våra flexibla tjänster och skräddarsydda lösningar kan vi snabbt identifiera och implementera de bästa möjliga e-handelslösningarna för att möta dina förändrade krav.

Hållbar logistik leveransservice i alla lägen

Hållbar logistik inom distribution är kärnan i Bonver Logistics och för oss är du som kund vår högsta prioritet. Tillsammans med dig kommer vi fram till hur vi bäst tar hand om just dina produkter i din e-commerce på ett effektivt sätt – oavsett volym och önskemål. Därefter kan du känna dig trygg i att vi hjälper dig genom hela processen och att vi alltid finns här för att svara på eventuella frågor. Alltifrån problem med plock och pack, leverans från fabrik till att det kommer fler ordrar än du räknat med. Vi är agila, proaktiva och gör alltid det bästa av varje situation. 

Vi är stolta över att främja hållbarhet i verksamhetens alla led. Med målet att maximera återanvändningen av vårt öveskottsmaterial samarbetar vi med en rad företag som är specialiserade på återvinning. På så vis säkerställer vi att inget material går till spillo eller slängs i onödan – vilket minskar vårt gemensamma klimatavtryck och behovet av att producera nytt material. 

Fler tjänster

Kundportal

En kraftfull och intuitiv kundportal med effektiv, visuell och användbar data - varje dag.

Kundtjänst

Som kund hos Bonver Logistics har du direktkontakt med ansvarig för just din affär.

Emballage

Effektiv emballering enligt dina egna önskemål. Stort som smått - vi hjälper dig i alla lägen.

Integration

Integrera Bonver med ditt affärssystem och kom igång med ökad försäljning redan idag.

Transport

Kostnadseffektiv transport världen över med möjlighet till 100% klimatkompensation.

lagerhållning

Lagerhållning

Yteffektivt, smidigt och överskådligt. Dina produkter är alltid startklara för packning.

Rework

Låt returerna göra skillnad. Undvik tippen, bespara miljön och återanvänd med Bonver Rework.

Returhantering

Som kund hos Bonver Logistics har du direktkontakt med ansvarig för just din affär.

Bonver Logistics – Din pålitliga logistikpartner sedan 35 år. Vi optimerar din försörjningskedja och levererar kostnadseffektiva lösningar. Kontakta oss idag för att ta din logistik till nästa nivå och maximera din verksamhets framgång.

Kontakta oss