Flexibel e-handelslösning – Mer värde till dina affärer

Hos oss på Bonver Logistics är ingenting omöjligt. Med lång erfarenhet och innovativa automationer och vår expertis inom 3PL, kan vi skräddarsy e-handelslösningar för just dina kundordrar. Oavsett om det handlar om att lukttesta produkterna för att säkerställa kvalitet och fräschhet innan leverans, eller att bygga ihop speciella förpackningar som kommer till oss i lösa delar. När det kommer till tredjepartslogistik kan du alltid lita på att vi har resurserna och kunskapen för att möta dina behov. 

Varför Bonver?

01

Anpassning

Med lång erfarenhet och innovativ teknologi inom 3PL erbjuder vi speciallösningar för just dina behov, helt utan begränsningar.

02

Kvalité

Kvalité är nyckeln till framgång. Därför erbjuder vi högkvalitativa e-handelslösningar som ger mervärde för din verksamhet.

03

Vänlighet

Genom att samarbeta med välgörenhetsorganisationer erbjuder vi dig möjligheten till återanvändning och donation av dina produkter.

Tredjepartslogistik på dina villkor

På Bonver Logistics värdesätter vi hållbarhet och samhällsansvar, därför samarbetar vi med flera välkända välgörenhetsorganisationer. Detta ger dig möjlighet att göra en positiv insats med produkter som kanske varit lagrade under en längre tid, eller som har returnerats. 

Istället för att produkterna går till spillo eller hamnar på tippen kan du skänka dem till behövande genom någon av våra samarbetspartners. Tillsammans med oss kan du bidra till att förbättra livet för dem som behöver det och samtidigt minska negativ miljöpåverkan. 

Fler tjänster

Kundportal

En kraftfull och intuitiv kundportal med effektiv, visuell och användbar data - varje dag.

Distribution

Vi säkerställer att dina kunders order når dem snabbt och med en bra kundupplevelse.

Kundtjänst

Som kund hos Bonver Logistics har du direktkontakt med ansvarig för just din affär.

Emballage

Effektiv emballering enligt dina önskemål. Stort som smått - vi hjälper dig i alla lägen.

Integration

Integrera Bonver med ditt affärssystem och kom igång med ökad försäljning redan idag.

transport

Transport

Kostnadseffektiv transport världen över med möjlighet till 100% klimatkompensation.

lagerhållning

Lagerhållning

Yteffektivt, smidigt och överskådligt. Dina produkter är alltid startklara för packning.

Returhantering

Som kund hos Bonver Logistics har du direktkontakt med ansvarig för just din affär.

Bonver Logistics – Din pålitliga logistikpartner sedan 35 år. Vi optimerar din försörjningskedja och levererar kostnadseffektiva lösningar. Kontakta oss idag för att ta din logistik till nästa nivå och maximera din verksamhets framgång.

Kontakta oss