Automatiserad returhantering

Hos oss på Bonver Logistics får du snabba returer med hjälp av moderna integrationer kopplade till just ditt affärssystem eller plattform. Genom att automatisera returhanteringen slipper du krångel med manuella processer och dina kunder får en enkel och smidig upplevelse när de handlar hos dig. Vi erbjuder dessutom tydlig spårning och statusuppdateringar för returer, vilket ger dig insyn i varje steg av processen. Vi kan även skräddarsy returprocessen efter dina önskemål och kvalitétssäkra alla produkter på det sätt som du vill. Det gör kontakten med oss minimal och du kan lägga all din tid på att driva din verksamhet. 

Varför Bonver?

01

Snabbhet

Vi minimerar tiden det tar att behandla och återbetala returer, vilket minskar onödig väntetid och bidrar till en positiv upplevelse för dina kunder.

02

Effektivitet

Med vår returhantering minimerar vi manuella steg och använder teknologi för att spåra och behandla dina returer på ett smidigt sätt.

03

Tydlighet

Med oss behöver du inte vara orolig, vi håller dig informerad och ger dig den transparens du behöver kring dina returnerade produkter.

Hos oss kan dina returer göra skillnad

Vi på Bonver Logistics är engagerade i att skydda och bevara miljön och satsar därför stenhårt på hållbar logistik och returhantering. Det är naturligt för oss att samarbeta med företag som specialiserar sig på återvinning och hantering av returnerade produkter. Det gör att vi kan säkerställa att dina returnerade produkter behandlas på rätt sätt och återvinns eller återanvänds när det är möjligt. Med oss som logistikpartner kan du därför känna dig säker på att ditt företag bidrar till en hållbar och miljövänlig hantering av returnerade produkter. 

Fler tjänster

Kundportal

En kraftfull och intuitiv kundportal med effektiv, visuell och användbar data - varje dag.

Distribution

Vi säkerställer att dina kunders order når dem snabbt och med en bra kundupplevelse.

Kundtjänst

Som kund hos Bonver Logistics har du direktkontakt med ansvarig för just din affär.

Emballage

Effektiv emballering enligt dina önskemål. Stort som smått - vi hjälper dig i alla lägen.

Integration

Integrera Bonver med ditt affärssystem och kom igång med ökad försäljning redan idag.

transport

Transport

Kostnadseffektiv transport världen över med möjlighet till 100% klimatkompensation.

lagerhållning

Lagerhållning

Yteffektivt, smidigt och överskådligt. Dina produkter är alltid startklara för packning.

Rework

Låt returerna göra skillnad. Undvik tippen, bespara miljön och återanvänd med Bonver Rework.

Bonver Logistics – Din pålitliga logistikpartner sedan 35 år. Vi optimerar din försörjningskedja och levererar kostnadseffektiva lösningar. Kontakta oss idag för att ta din logistik till nästa nivå och maximera din verksamhets framgång.

Kontakta oss