Integrationer anpassade för din e-commerce

Vi erbjuder både färdigutvecklade och skräddarsydda integrationer till de vanligaste affärssystemen och plattformarna för att ge dig en optimal e-handelslösning. Med våra färdigutvecklade integrationer kan du snabbt komma igång med din e-commerce och dra nytta av de fördelar som de erbjuder. Vi förstår att tid är värdefullt och vårt mål är alltid att erbjuda dig en sömlös integrationsupplevelse som snabbt ökar din produktivitet och effektivitet. Vi kan därför hjälpa dig att implementera vår molnbaserade tjänst med ditt befintliga affärssystem eller webplattform kostnadsfritt.

Varför Bonver?

01

Mångsidighet

Vi kopplar samman vårt WMS med olika affärssystem och plattformar för att tillgodose dina behov och krav. Detta för att du ska kunna dra nytta av fördelarna för din verksamhet och få en unik e-handelslösning.

02

Effektivitet

Med våra kostnadseffektiva integrationer maximerar du både effektivitet och produktivitet i din verksamhet.

03

Säkerhet

Bonver Logistics vidtar alla nödvändiga åtgärder för att skydda din data - dygnet runt. Med oss kan du alltid känna dig trygg med både cybersäkerhet och GDPR.

Sömlösa och säkra integrationer - vi skyddar din e-commerce dygnet runt

Vi på Bonver Logistics förstår vikten av att dina kunder ska kunna göra köp hos dig dygnet runt. Därför tar vi ansvar och ser efter din data för att säkerställa att din specifika e-handelslösning fungerar sömlöst, oavsett tidpunkt. Med hos kan du känna dig trygg med att vår dedikerade personal alltid genomför högkvalitativ service och att dina kundordrar alltid kommer fram till oss på ett säkert sätt.

För att ytterligare bekräfta vårt engagemang för datasäkerhet och integritet följer vi Dataskyddsförordningen (GDPR) till punkt och pricka. Vi vidtar med andra ord alla nödvändiga åtgärder för att garantera att din data hanteras på ett säkert sätt och i enlighet med Dataskyddsförordningens stränga krav. Vi ser på så vis till att din information skyddas mot obehörig åtkomst, förlust eller missbruk – och vi respekterar ditt förtroende genom att hantera dina data med största försiktighet och sekretess.

Fler tjänster

Kundportal

En kraftfull och intuitiv kundportal med effektiv, visuell och användbar data - varje dag.

Distribution

Vi säkerställer att dina kunders order når dem snabbt och med en bra kundupplevelse.

Kundtjänst

Som kund hos Bonver Logistics har du direktkontakt med ansvarig för just din affär.

Emballage

Effektiv emballering enligt dina egna önskemål. Stort som smått - vi hjälper dig i alla lägen.

Transport

Kostnadseffektiv transport världen över med möjlighet till 100% klimatkompensation.

lagerhållning

Lagerhållning

Yteffektivt, smidigt och överskådligt. Dina produkter är alltid startklara för packning.

Rework

Låt returerna göra skillnad. Undvik tippen, bespara miljön och återanvänd med Bonver Rework.

Returhantering

Som kund hos Bonver Logistics har du direktkontakt med ansvarig för just din affär.

Bonver Logistics – Din pålitliga logistikpartner sedan 35 år. Vi optimerar din försörjningskedja och levererar kostnadseffektiva lösningar. Kontakta oss idag för att ta din logistik till nästa nivå och maximera din verksamhets framgång.

Kontakta oss