Om Oss

0
Kunder
0
MSK i omsättning
0
Fasta anställda
0
Kvm Lageryta
0
Miljoner skeppade order

1983

BONVER grundades 1983 men etablerade sitt logistikfokus 1989. Då var BONVER ansvariga för att distribuera filmer i VHS-format och verksamheten växte sedan till att försörja hela Norden med över 60 miljoner skickade DVD/VHS per år.

BONVER började erbjuda 3PL-tjänster till andra företag och genom det åtagandet så föddes Bonver Logistics. Sedan dess har 3PL varit Bonver Logistics enda syfte.

2013

2013

BONVER började erbjuda 3PL-tjänster till andra företag och genom det åtagandet så föddes Bonver Logistics. Sedan dess har 3PL varit Bonver Logistics enda syfte.

Idag har Bonver Logistics transformerats ytterligare en gång med fokus huvudsakligen på B2C e-handel. Vi har tagit ett enormt kliv framåt när det kommer till digitalisering och transparens vilket vi kontinuerligt fortsätter att utveckla för att ge våra kunder nödvändiga insikter för att förbättra deras verksamhet.

Syfte

Bonver har en stödjande och möjliggörande roll i att hjälpa andra företag att bli mer effektiva, informerade och produktiva när de driver sin e-handelsverksamhet. En stor del av varför Bonver existerar har att göra med denna idé om att optimera varje aspekt av en process, för att säkerställa att allt sker som det ska och att andra parter kan göra det de behöver. Därför kan Bonvers syfte definieras på följande sätt:

Att förstärka och optimera verksamheter för att nå sin fulla potential.

Våra värderingar

Våra värderingar är de ”icke-förhandlingsbara” som styr vårt beteende när vi arbetar tillsammans både internt och externt. Det är de principer som vi baserar våra viktigaste beslut på, leder våra teams efter och förmedlar till alla nya medarbetare och kunder.

1

Vi litar på och kan litas på

Kärnan i vår verksamhet är värdet av förtroende. Utan förtroende är vårt arbete meningslöst och kan inte tillföra något värde. Vi värdesätter förtroendebaserade egenskaper som transparens, ärlighet och tydlighet. Detta visar sig i praktiken genom vår hälsosamma besatthet med att grunda vårt arbete i en vetenskaplig och datadriven process. Det stora värde som vi sätter på förtroende gäller lika mycket för vårt eget team internt, såväl som för våra kunder och partners externt.

2

Vi skapar förändring

Vi är framåtblickande och framtidsinriktade. Vi prioriterar innovation och räds inte från risker eller att försöka skapa en potentiellt förbättrad morgondag. Vi lutar oss mot ny teknik och idéer som kan hjälpa oss att forma det som komma skall. Där vi ser möjligheten för något att bli bättre, där rullar vi upp ärmarna och skapar framtiden.

3

Vi får saker att hända

Vårt team är ledande när det gäller att vara produktiva och få saker gjorda. Vi är helt engagerade i uppgiften framför oss och vi arbetar med hängivenhet. Vi tar fullkomligt ägarskap över det slutliga resultatet, inte bara av vår isolerade roll. Vi tänker alltid på hur man gör det vi gör bättre och mer effektivt. Vi är fast beslutna att ständigt förbättra.

Testimonials

Partners

Gåshaga brygga 1, 181 85, Lidingö