Bonver Logistics

hr

Bonver Logistics mål är att erbjuda våra kunder en kostnadseffektiv och kundanpassad logistiklösning med en hög servicenivå. Med över 35 års erfarenhet av distribution och tät dialog med våra kunder så vet vi vad som krävs för att utveckla värdekedjan.

Vi erbjuder unika system och logistiklösningar. Vi är specialister på kundanpassad logistik med hög servicenivå och flexibilitet. Vi arbetar hela tiden tätt tillsammans med våra kunder för att ta fram nya unika och anpassade logistiklösningar för ett ständigt förbättrat kunderbjudande.

Vi erbjuder snabba och säkra distributions- och servicetjänster, för ett brett produktregister, med leverans till hela världen. Tillsammans med kunden utvecklar och effektiviserar vi den gemensamma affären. Vi tar ansvar genom dialog och kunskap med kunden.

Våra tjänster

hr

Bonver Logistics erbjuder kundanpassade logistiktjänster med hög servicenivå och flexibilitet.

Logistik för E-handel

Som kund till oss får du hjälp med både dina B2C och B2B-flöden. Självklart är alla typer av lagerhållning inkluderad i tjänsterna. Vid önskemål så kan vi även lösa specialpackning, etikettering och annat arbete anpassade efter dina produkter.

Som kund till oss får du alltid en skräddarsydd lösning anpassad efter dig och dina kunders behov, krav och önskemål.
BESÖK AV LAGER

Som kund hos oss har du alltid möjlighet att besöka vårt lager i Stockholm för att t.ex säkerställa kvalité och utseende på dina inköpta produkter. Detsamma gäller om du personligen vill träffa de som ansvarar för plock och packning av dina produkter.

Distributionslösningar – Din heltäckande logistikpartner

Som kund hos Bonver erbjuds du heltäckande distributionslösningar över hela världen. Vi ser till att du får den mest optimala fraktlösningen för dig och din kund.

Kunder och konsumenters behov av nya fraktlösningar förändras i snabb takt. Därför ligger vi ständigt i framkant och kan snabbt implementera nya lösningar anpassade efter dina behov.

Som certifierade hos tullen kan vi erbjuda dig som kund en förenklad hantering avseende leveranser och administration till Norge och övriga länder utom EU.

Skräddarsydda IT-lösningar

För att möta våra kunders krav på elektronisk infrastruktur och rapportering erbjuder vi skräddarsydda IT-lösningar, där vi har möjlighet att integrera ert affärssystem eller e-handelsplattform med vårt. I vårt IT integrationspaket så ingår en automatisk överföring av order, orderbekräftelse, inköpsorder samt artiklar mot de flesta affärssystemen på marknad. Vi löser så att lagersaldon alltid är aktuella samt att kunden erhåller e-mailavisering när ordern är packad och på väg.

Kundtjänst med egen kundansvarig

Som kund till Bonver erbjuds du en kundtjänst som är anpassad efter dina öppettider och ditt behov.

I kunderbjudandet ingår alltid en namngiven operativt ansvarig person att kontakta avseende frågor om den dagliga driften eller eventuella omprioriteringar.

Som kund har du har även en kundansvarig person att tillgå för kontakt avseende till exempel planering och konsultation.

VILL DU VETA MER OM VÅRA TJÄNSTER?

VÄLKOMMEN ATT KONTAKTA OSS!

KONTAKTA OSS